C++ Institute

Cisco Networking Academy

VUE Testing Center


  • 031 102 4664 / 0720 546 972

Contact

Crystal Mind Academy on Facebook Crytal Mind Academy on Google Plus Crytal Mind Academy on Twitter Crystal Mind on Linkedin


Adresa 1 (secretariat): Str. Luncsoara nr. 14, parter, ap. 3 - interfon 0 (zero), S2, Bucuresti (100m de metroul Bucur Obor)
Adresa 2: Electromagnetica Business Center, Calea Rahovei 266-268, corp 61, etaj 3, cam. 26, Sector 5 - Bucuresti (1.9Km Piata Unirii)
Adresa 3: Cotroceni Business Center, Bdul Iuliu Maniu nr. 7, corp A, scara 2, etaj 4, cam. 31 - intrarea se face din Bdul Vasile Milea colt cu bdul Iuliu Maniu, a 2-a scara dinspre AFI. Detalii.
Tel/Fax: 031 102 4664 / 0720 546 972
E-Mail: office@crystalmind.ro

La sediul din Str. Luncsoara nr. 14 au loc inscrieri pentru toate cursurile (IT si limbi straine), indiferent de locatia de desfasurare. La sediul din Electromagnetica sau Cotroceni Business Center au loc doar cursuri IT.
Va rugam sa verificati la fiecare curs in parte locatia de desfasurare!


Cum gasesti "Crystal Mind Academy" - sediul din Str. Luncsoara 14, parter, ap. 3 - interfon 0 (zero), Sector 2 - Bucuresti (100m de statia de metrou Bucur Obor)
View larger map

1. Cu metroul

Cobori la statia Bucur Obor si mergi la iesirea dinspre Stefan cel Mare-Lizeanu; pe o parte se afla A.C.R iar pe cealalta parte vei vedea cazinoul Maxbet. De aici ai doua variante:

a) langa cazino este un gang; il traversezi, o iei imediat la stanga si mergi inainte pana treci de un loc de joaca pentru copii. In dreapta vei vedea doua blocuri noi cu 5 etaje (2008): unul galben si unul maro. La parterul celui maro se afla sediul Crystal Mind Academy. Interfonul este 0

b) mergi inainte in directia Lizeanu cam 100-150 m si imediat dupa Coafor faci stanga; dupa circa 150 m pe partea dreapta vei vedea Scoala generala nr. 307 si pe partea stanga doua blocuri noi cu 5 etaje (2008): unul galben si unul in unul maro. La parterul celui maro veti vedea o academie de sah (nu intrati inauntru). Intrarea la Crystal Mind Academy este pe lateralul blocului (a se vedea rampa), la interfon tastati 0 (zero), iar dupa ce intrati in cladire mergeti sub casa scarilor, la numarul 3.

2. Cu RATB

Cu tramvaiele 34,46 (din directia Stefan cel Mare sau Mihai Bravu),16 (din directia Bdul Lacul Tei sau Calea Mosilor), 21 (din directia Colentina sau Calea Mosilor), troleibuzul 66 (din directia Colentina sau Calea Mosilor), autobuzele 101 (din directia Colentina sau Mihai Bravu), 616 (din directia Bdul Lacul Tei sau Calea Mosilor).Cobori in zona Bucur Obor si pe diagonala cu magazinul Bucur Obor, in directia Lizeanu pe o parte se afla A.C.R iar pe cealalta parte cazinoul Maxbet. De aici ai doua variante:

a) langa cazino este un gang; il traversezi, o iei imediat la stanga si mergi inainte pana treci de un loc de joaca pentru copii. In dreapta vei vedea doua blocuri noi cu 5 etaje (2008): unul galben si unul maro. La parterul celui maro veti vedea o academie de sah (nu intrati inauntru). Intrarea la Crystal Mind Academy este pe lateralul blocului (a se vedea rampa), la interfon tastati 0 (zero), iar dupa ce intrati in cladire mergeti sub casa scarilor, la numarul 3.

b) mergi inainte in directia Lizeanu cam 100-150 m si imediat dupa Coafor faci stanga; dupa circa 150 m pe partea dreapta vei vedea Scoala generala nr. 307 si pe partea stanga doua blocuri noi cu 5 etaje (2008): unul galben si unul in unul maro. La parterul celui maro veti vedea o academie de sah (nu intrati inauntru). Intrarea la Crystal Mind Academy este pe lateralul blocului (a se vedea rampa), la interfon tastati 0 (zero), iar dupa ce intrati in cladire mergeti sub casa scarilor, la numarul 3.

3. Cu auto

a) din directia Mihai Bravu-Dimitrov - treci de intersectia de la Bucur Obor (Calea Mosilor cu Stefan cel Mare) prin pasaj sau pe deasupra si te incadrezi pe stanga; inainte de prima intersectie (Lizeanu, la circa 200-300m de la iesirea din pasaj) intorci inapoi in directia Bucur Obor si te incadrezi pe dreapta pe langa pasaj obligatoriu. Prima strada la dreapta pana in intersectie este Luncsoara pe care trebuie sa intri; in circa 200 de m vei vedea pe partea dreapta Sc generala nr 307 si pe partea stanga doua blocuri noi: unul galben si unul maro. La parterul celui maro veti vedea o academie de sah (nu intrati inauntru). Intrarea la Crystal Mind Academy este pe lateralul blocului (a se vedea rampa), la interfon tastati 0 (zero), iar dupa ce intrati in cladire mergeti sub casa scarilor, la numarul 3.

b) din directia Stefan cel Mare - mergi in directia Bucur Obor, te incadrezi pe dreapta in mod obligatoriu pe langa pasaj, iar inainte de intersectie prima strada la dreapta este Luncsoara; in circa 200 m vei vedea pe partea dreapta scoala generala nr. 307 si pe partea stanga doua blocuri noi de 5 etaje (2008): unul galben si unul maro. La parterul celui maro veti vedea o academie de sah (nu intrati inauntru). Intrarea la Crystal Mind Academy este pe lateralul blocului (a se vedea rampa), la interfon tastati 0 (zero), iar dupa ce intrati in cladire mergeti sub casa scarilor, la numarul 3.

c) din directia Colentina - la intersectia de la Bucur Obor (Calea Mosilor cu Stefan cel Mare) te incadrezi pe dreapta si mergi in directia Stefan cel Mare; inainte de prima intersectie (Lizeanu, la circa 200-300m de la iesirea din pasaj) intorci inapoi in directia Bucur Obor si te incadrezi pe dreapta pe langa pasaj obligatoriu. Prima strada la dreapta pana in intersectie este Luncsoara pe care trebuie sa intri; in circa 200 de m vei vedea pe partea dreapta Sc generala nr 307 si pe partea stanga doua blocuri noi: unul galben si unul maro. La parterul celui maro veti vedea o academie de sah (nu intrati inauntru). Intrarea la Crystal Mind Academy este pe lateralul blocului (a se vedea rampa), la interfon tastati 0 (zero), iar dupa ce intrati in cladire mergeti sub casa scarilor, la numarul 3.

d) din directia Calea Mosilor - la intersectia de la Bucur Obor (Calea Mosilor cu Stefan cel Mare) te incadrezi pe stranga si mergi in directia Stefan cel Mare; inainte de prima intersectie (Lizeanu, la circa 200-300m de la iesirea din pasaj) intorci inapoi in directia Bucur Obor si te incadrezi pe dreapta pe langa pasaj obligatoriu. Prima strada la dreapta pana in intersectie este Luncsoara pe care trebuie sa intri; in circa 200 de m vei vedea pe partea dreapta Sc generala nr 307 si pe partea stanga doua blocuri noi: unul galben si unul maro. La parterul celui maro veti vedea o academie de sah (nu intrati inauntru). Intrarea la Crystal Mind Academy este pe lateralul blocului (a se vedea rampa), la interfon tastati 0 (zero), iar dupa ce intrati in cladire mergeti sub casa scarilor, la numarul 3.

Cum gasesti "Crystal Mind Academy" - sediul din Electromagnetica Business Center (1.9Km de Piata Unirii) - tramvaiele 8, 12, 25, 23, 32 si autobuzele 117, 173.
View larger map

Exista mai multe posibilitati de a ajunge la Electromagnetica: tramvaiele 1, 8, 11, 12, 25, 23, 32 si autobuzele 117, 173.

Din directia Piata Unirii puteti merge cu tramvaiul 32, 4 statii. Drumul cu tramvaiul dureaza circa 15 minute. Detalii. Ca alte puncte de reper puteti considera MC Donalds Rahova sau Mall-ul Liberty Center. Electromagnetica este vis-a-vis de acestea.

Din directia Politehnica/Militari puteti lua tramvaiul 1, 8, 11 sau 25. De la Politehnica Bucuresti drumul cu tramvaiul dureaza circa 15 minute. Detalii.

In Electromagnetica exista mai multe intrari. Va rog sa o folositi in mod OBLIGATORIU pe cea de langa benzinaria OMV (Electromagnetica si OMV au gard comun).

Corpul 61 este primul corp pe dreapta imediat ce iesiti din zona de intrare in cladire unde se gasesc portarii. La primul curs va recomandam sa rugati unul dintre portari sa va indice corpul 61. Urcati cateva trepte si intrati pe PRIMA usa, o usa METALICA de dimensiuni normale. Urmatoarea usa este mult mai mare pentru marfa. Pentru a recunoaste ca ati intrat bine in cladire, dupa ce intrati pe usa mentionata mai sus ajungeti intr-un mic hol cu scari pe care veti urca la etajul 3.

Urcati la etajul 3 (in hol exista un bar/bufet) si mergeti pe coridor la camera 26. Veti vedea pe usa sigla "Crystal Mind Academy".

Accesul in cladire va este permis doar in urma legitimarii la poarta. Este recomandat sa aveti la Dvs. orice act de identitate (carte de identitate, carnet sofer, pasaport etc). Crystal Mind Academy nu-si asuma responsabilitatea daca accesul in cladire nu va este permis din cauza lipsei unui act de identitate.

Contact Tel/Fax: 031 102 4664 / 0720 546 972
E-Mail: office@crystalmind.ro

All Rights reserved
Crystal Mind Academy, 2006- 2017