Cisco Networking Academy

C++ Institute


  • 031 102 4664 / 0720 546 972
Banner jobs

Echipa Crystal Mind Academy

Crystal Mind Academy on Facebook Crytal Mind Academy on Google Plus Crytal Mind Academy on Twitter Crystal Mind on Linkedin


Andrei Dumitrescu    
Academy Manager, Instructor CCNA, CCNA Security, CCNP, Administrare Linux, INFOSEC & Programare Python
Sebastian Pusta   
Instructor Certificat Cisco Systems (CCSI), CCNA, CCNA Security, CCNP R&S.
Andrei este coordonatorul si fondatorul academiei Crystal Mind. A finalizat Facultatea de Cibernetica si Informatica Economica si a avut primul contact cu Cisco inca de la incepurile programului Cisco Networking Academy.

Prima certificare CCNA a abtinut-o in anul 2002 urmand apoi alte certificari de nivel professional precum CCNA Security, CCNP R&S, CCIP. A fost trainerul primelor grupe CCNA si Administrare Linux organizate de Crystal Mind Academy la infiintare in anul 2006, formand sute de ingineri de retea sau sysadmini.
Este o fire deschisa caruia ii place cu adevarat sa predea, sa formeze viitori specialisti de elita si sa-i indrume apoi pe calea aleasa. Este pasionat de ceea ce face si are cunostinte vaste din domenii precum Networking, Tehnologii Cisco, Administrare Linux, INFOSEC, Programare Web, Python sau Tehnologii Blockchain. Andrei doreste sa fie la curent cu ultimele tehnologii, niciodata nu considera ca a invatat destul, procesul de studiu si invatare fiind unul continuu.
Sebastian este o fire deschisa caruia ii place sa transmita bogatele cunostinte de Networking pe care le detine. Are o vasta experienta profesionala si pedagogica, preda cu pasiune fiind facut sa fie instructor. Avand acces la cele mai complexe retele din Romania, poate explica in detaliu cursantilor situatii "real life" din aproape orice zona din Networking. Este trainer al academiei noastre din anul 2011.

In trecut a lucrat in cadrul unor mari operatori telecom din Romania. In prezent este consultant R&S, Security si Wireless la unul din cei mai importanti integratori de sisteme IT&C de pe piata.
Detine mai multe certificari Cisco de nivel profesional printre care CCNP Security, CCNP R&S sau CCNP Wireless.
Octavian Szolga    
Instructor Certificat Cisco Systems (CCSI), CCNA, CCNA Security, CCNP R&S.
Paul Cojoc   
Instructor CCNA
Octavian face parte dintre primii traineri Cisco de la Crystal Mind Academy, avand primele grupe in 2009. De-a lungul anilor a lucrat la companii de renume din Romania pe pozitii de Senior Network Engineer printre care Telekom, Datanet sau Vodafone. Detine numeroare certificari precum CCSI, CCNA, CCIP, CCNP Security, CCNP Wireless etc.
A avut acces la cele mai complexe retele din tara unde a intalnit tehnologii diverse. Poate exemplifica din situatii reale cu care s-a intalnit orice tehnologie prezenta la cursurile Cisco pe care le organizam.
Preda din pasiune, motivatia sa fiind sa formeze specialisti, sa contribuie la dezvoltarea profesionala a celui cu care ia contact.
Catalin Arsene    
Trainer Tehnologii Web (HTML/CSS, Programare PHP, MySql) & Programare Python
Stefan Horomnea   
Trainer Tehnologii Web (HTML/CSS, Programare PHP, MySql) & Programare Python
Catalin a urmat Facultatea de Matematica de la Universitatea din Bucuresti, iar de peste 6 ani preda cursuri bazate pe tehnologii web la Crystal Mind Academy, fiind unul dintre trainerii nostri veterani. Cu o gandire analitica si exacta este foarte potrivit pentru jobul de programator. Catalin este o fire calma, vorbeste rar si explica amanuntit atat cat este nevoie pentru o intelegere amanuntita. La cursurile sale vei afla informatii importante, inside-uri ale jobului de programator, pe care Catalin le-a descoperit in multiplele proiecte in care a fost implicat. Stefan este printre cei mai pasionati oameni de programare. Iubeste cu adevarat ceea ce face si nu accepta compromisuri in jobul sau. Face parte dintre primii traineri Crystal Mind Academy, primul contact cu cursurile noastre avandu-l in anul 2008. A dezvoltat platforma de e-learning www.invata-online.ro precum si o parte dintre programele de training pe care le oferim.

In timpul liber ii place sa practice cu aceeasi pasiune Brazilian Jiu-Jitsu.
Dragos Costache    
Trainer Tehnologii Web (HTML/CSS, Programare PHP, MySql)
Mihaela Vlad   
Trainer Baze de date SQL
Dragos are experienta de peste 10 ani in domeniu IT si de peste 5 ani ca programator in cadrul mai multor firme. Totodata, a realizat numeroase proiecte folosind diverse tehnologii precum: PHP, Python, MySQL, HTML, CSS, Java, Linux.
Este un profesionist polivalent si totodata un bun pedagog avand o experienta de mai multi ani in cadrul Crystal Mind Academy.
Preda din pasiune, este o fire calma si pe lângă programare este pasionat de intreg domeniu de IT.
Mihaela are o experienta de peste 6 ani in domeniul bazelor de date si este coordonatorul cursului Baze de date SQL organizat de Crystal Mind Academy din anul 2015.

Mihaelei ii place mult sa predea si este fericita atunci cand poate oferi din cunoastintele sale si celorlalti. Considera ca omul cat traieste invata, prin urmare actualizeaza mereu cursurile inclusiv in functie de feedback-urile primite de la cursanti. In timpul liber ii place sa calatoreasca, sa citesca si sa petreaca timp de calitate cu prietenii.
Iulia Iacob    
Trainer Programare C/C++
Jeni Sandu   
Trainer Programare Java
Iulia a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare unde a și făcut cunoștință pentru întâia dată cu lumea didactică.
In prezent este lector la Facultatea de Automatica si Calculatoare, unde din 2011 este responsabilă printre altele și de laboratorul de "Programarea calculatorului". Experiența didactică o ajută să creeze o atmosferă relaxată, să adapteze noțiunile de la fiecare curs în funcție de ritmul și nevoile cursanților și să coboare la nivelul cunoștințelor celor prezenți la curs.

Este o persoană caldă, prietenoasă, plină de energie ce crede că oricine poate învață programarea daca ește îndrumat cu răbdare și exerseaza zilnic.
Iubește animalele și când timpul îi permite ia la pas traseele montane sau se aventurează cu bicicleta prin parc.
Jeni Sandu a absolvit specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii Cibernetica, Statistica si Informatica Economica si are o experienta de peste 5 ani in domeniul IT. A lucrat programator Java la mai multe corporatii unde a intalnit si dezvoltat proiecte complexe.
Este pasionata de acest domeniu, ea reusind sa testeze in proiecte reale mai multe tehnologii de-a lungul timpului. Preda din pasiune si crede ca perseverenta sta la baza procesului de invatare.
Jeni incearca sa fie la curent cu noile tendinte de pe piata IT in ceea ce priveste tehnologiile si tool-urile utilizate de dezvoltare si considera ca trebuie investit mult timp personal in practica.
Printre pasiunile ei se numara cititul, plimbarile in aer liber, muzica si timpul petrecut cu familia.
Alexandru Calcatinge    
Trainer Administrare Linux
Alexandru este arhitect ca formatie, desi a urmat un profil de matematica-informatica in liceu. In prezent este lector la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", din Bucuresti, insa este pasionat de Linux si Open-Source inca din anul studentie, de cand a inceput sa foloseasca exclusiv acest mediu. De atunci a studiat continuu tehnologii bazate pe Linux acordand o importanta deosebita detaliilor. Este o fire deschisa si prietenoasa, dornica sa transmita cunostintele pe care le are in domeniu. A urmat multe cursuri printre care LFS201 Essentials of System Administration ale Linux Foundation, SUSE Linux Enterprise Server Administration, si Linux Basic & Server Administration. Este o persoana care se afla intr-o continua dezvoltare, invatand mereu lucruri noi despre Linux, Networking, Server Administration, Cloud si IoT.

Contact Tel/Fax: 031 102 4664 / 0720 546 972
E-Mail: office@crystalmind.ro

All Rights reserved
Crystal Mind Academy, 2006- 2017